Nyttårs hilsen 2017

Godt nyttår til dere alle, ønsker dere alle et riktig godt og sunt 2018, spesielt ønsker jeg å si takk til de 483 som har fulgt meg i 2017, tusen takk for at dere følger med på det som jeg publiser, ønsker dere alle velkommen tilbake i 2018.

Nyttårs hilsen 2017

Mattips uke 52 2017

Hei, Da var det siste uke i 2017, jeg sier tusen takk til alle som har fulgt meg i 2017, ønsker dere velkommen tilbake i 2018 til mer sundt mat laget fra bunnen av med gode råvarer, ønsker alle et riktig godt og sundt 2018 🎉🎊. Her er ukens mattips som kan passe godt til Nyttårs aften, Helstekt Okse Indrefilet med Søtpotet pommes frites og Avokado salat.

Oppskriften finner du her og under oppskrifter av storfe

Mattips uke 51 2017

Hei, Nu er der kun få dage til jul 🎅🏼, så nu må det blir litt julemat som jeg vil anbefale denne uken, og da jeg er dansk…, selv om det er mange år siden jeg kom til Norge, ja så er den enkelt ting som ikke helt slipper taket, så for min del så så er det and til jul, så her en kjempe god oppskrift på Andebryst, passer både til jul og nyttår.

Oppskriften finner du sammen med andre gode mattips, og under Jule oppskrifter

Mattips uke 50 2017

Hei uke 50, hei, nu nærmer vi oss jul☃️🌲, tid for å gjør klar jule silden, her en oppskrift på tomatsild, sammen med denne oppskriften under oppskrifter med fisk og skalldyr vil du også finne andre gode oppskrifter på julesild, ha en fin uke🙂

Oppskriften finner du sammen med andre gode mattips, og under Jule oppskrifter

Mattips uke 49 2017

Hei uke 49, hei, nu nærmer vi oss jul☃️🌲, her er 2 gode oppskrifter på julegløgg, en med og en uten alkohol, ha en fin uke🙂

Oppskriften finner du sammen med andre gode mattips og under Juleoppskrifter

I use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on my site, show personalised content and targeted ads, analyse site traffic, and understand where my audience is coming from.