Mattips uke 5 2018 食譜

Hei, prøv denne suppen den, den er kjempe god😋 og sund, godt med proteiner fra kyllingen, hvitløk beskytter mot bakterie og virusinfeksjoner, styrker hjertet og blodårene. Ingefær og Chili øker forbrenningen og er proppfulle av antioksidanter. I tillegg er ingefær også godt for hjerte😇.

Oppskriften finner du her og under suppe oppskrifter

Mattips uke 4 2018 食譜

Hei, ny uke, og mer fisk😋, denne uken kan jeg anbefalder en god fiskegrateng med rotmos, jeg har brukt anis i denne oppskriften, men man kan fint bytte anis med muskatnøtt hvis man vil, lag gjerne en stor porsjon og fys ned❄️, da har man til en rask middag en dag man har litt dårlig tid, ha en fin uke🙂

Oppskriften finner du her og under oppskrifter med fisk og skalldyr

Mattips uke 3 2018 食譜

Hei, da er 2018 godt i gang, her er et kjempegodt og sunt brød, gulrotbrød med pistasjnøtter, masser av fiber og sunne karbohydrater, så passer godt til skole matboksen til aktive unger😄, kan fyses, ha en fin vinter uke❄️😋.

Oppskriften finner du her og under brake oppskrifter

Mattips uke 2 2018 食譜

Hei, nye uke i det nye året, tid for fisk nu, denne uken går jeg for hvit fisk, Kveite i ovn med pesto, jeg er veldig glad i kveite, men denne retten kan også lages med torsk😋, ha en fin uke🙂

Oppskriften finner du her og under oppskrifter med fisk og skalldyr

Mattips uke 1 2018 食譜

Hei, godt nyttår til dere alle, ja da var det et nytt år, nye muligheter for sunnere kosthold, der er sikkert mange sammen med meg som har spist litt ekstra god julemat de siste uker🙃, så nu må jeg tilbake i "normale" kost rammer igjen🤗, så jeg starter året med en god sund indisk inspirert vegetar suppe.

Oppskriften finner du her og under suppe oppskrifter

I use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on my site, analyse site traffic, and understand where my audience is coming from.