Mattips uke 40 2019 食譜

Hei, høsten er her, tid for kose mat, her min versjon av den tradisjonelle skotske Shepards Pai, her laget med søtpotet mos som lok, servert med en frisk salat, avokado og hjemmelaget hvitløksbrød😋🍷

Oppskriften finner du her og under oppskrifter med storfekjøtt

Mattips uke 39 2019 食譜

Hei 🙂, høsten er her, og da er det tid for gode gryteretter, så stater med en enkel god Høstgryte med mørkt øl servert med rotmos, enkel og kan gjerne lages noen dage før den skal servers😋.

Oppskriften finner du her og under oppskrifter med storfekjøtt

Mattips uke 38 2019 食譜

Hei 🙂, følger opp forrige uke med enda en oppskrift fra min barndom i Danmark 🇩🇰som jeg vokset opp med, Forloren Hare, i min barndom var dette en søndags rett, servert med potetmos, en god saus og ripsgele 😋.

Oppskriften finner du her og under oppskrifter med svinekjøtt

Mattips uke 37 2019 食譜

Hei 🙂, denne uken vil jeg gå for en gamle dansk oppskrift 🇩🇰som jeg vokset opp med, Kjøttboller i Karri saus med ris, en enkel og god hverdags rett, veldig populær i mange barne familier i Danmark😋.

Oppskriften finner du her og under oppskrifter med svinekjøtt

Mattips uke 36 2019 食譜

Hei 🙂, da var vi godt i gang med hverdagen etter en fin sommer ferie, så nu er det tid å tenke på matpakker til ungene, så hjemmelaget polarbrød, enkelt, sunt og godt til både store og små, ha en riktig fin uke😊

Oppskriften finner du her og under bake oppskrifter

I use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on my site, analyse site traffic, and understand where my audience is coming from.