Trenings og loggs verktøy.


Jeg bruker forskjellige trenings apps og logg verktøy i min hverdag for å ha kontroll på trening, vekt, helse, karbohydrater, og kalori inntaket mitt, ser at det å bruker slike verktøy har hatt en stor motivasjons effekt, jo mer kunnskap og erfaring man får jo enklere blir det å motiver seg og lykkes med de mål man setter seg. Og så er det jo litt gøy å kunne vise andre hva mann oppnår 😊
Jeg bruker kun Apple produkter, iPhone, iPad, Apple Watch og Mac, men de fleste av de Apps jeg bruker er også tilgjengelig til Android.
For løpe, gå og fitness trenings så bruker jeg Runkeeper, har brukt den i flere år, og er veldig tilfreds med den, har et pro abonnement som gjør at man kan sette mål og få en del mer statistikk på sin trening. I tillegg så bruker jeg også Aktivitet Appen på Apple Watch
Når jeg sykler så bruker jeg en sykkel computer fra WaHoo, Elemnt. en enkel og veldig bra sykkel computer som kan styres via mobil telefonen, Bruker Strava til å lagre og logge sykkelture fra WaHoo Elemnt.
Jeg bruke MyFitenessPal som matdagbok, her logger jeg det jeg spiser slik at jeg får en god oversikt over kalori og karbohydrat inntaket mitt, her har jeg et Pro abonnement, det gir en bedre oversikt over innhold i maten og bedre rapporter.
For vekt, blodtrykk og søvn monitor bruker jeg utstyr fra Withings, Withings har i det siste blitt kjøpt opp av Nokia, Jeg er veldig tilfreds med både vekt og Søvn monitor fra dem, har hatt litt problemer med Blodtrykks måler, men den er helt Ok, de har en veldig god Apps som gir veldig gode rapporter, i tillegg til at man også kan logge inn på web og få gode rapporter der også.
Alle data jeg samler fra de verktøy og apps jeg bruker synkroniseres med Helse appen på iPhone som da gir en veldig god total oversikt over aktivetet, trening, kalorier, vitaminer, ernæring med mer, jeg ser at det å kunne følge med har vært og stadig er en stor motivasjons driver.


Linker til de forskjellig verktøy som jeg bruker:

Alpple watch, bruker aktivitet monitoren på Apple watch aktivt til å hjelpe med å nå mine daglig aktivitets mål.

Runkeeper (Når jeg løper eller går)

Wahoo Elemnt (Min sykel computer)

Strava (Som arkiv for min sykel computer)

MyFitenessPal (Matdagbok)

Withings/ Nokia Vekt - blodtrykk . sleep

Jeg bruker vekten fra Withings/ Nokia sammen med Aura som kan hjelpe med insovning og overvåkning av søvn møster pluss blodtryksmåler

Og Mac, Apple watch, iPhone, iPad, Apple tv...Artikkel oversikt

I use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on my site, show personalised content and targeted ads, analyse site traffic, and understand where my audience is coming from.