Mattips uke 3 2022 食譜

Ny uke og tid for fisk, her er en enkle men god og sund fiskerett, ovnsbakt torskefilet i spicy tomatsaus med kikerter.

Oppskriften finner du sammen med andre gode mattips, og under oppskrifter med fisk og skaldyr

Mattips uke 2 2022 食譜

Hei, da var det et nytt år og kanskje andre inn meg er litt lei av mat etter jul og nyttår😀, så denne uken vil jeg velge en enkel rett som er fort å lage, men god og sunn, svinekoteletter med rotmos servert med brokkoli til☺️
Oppskriften finner du her og under oppskrifter med svinekjøtt

Mattips uke 1 2022 食譜

Godt nyttår folkens🎉, i disse vinter tider er det godt med suppe prøv denne kyllingsuppe, den er kjempe god😋 og sund, godt med proteiner fra kyllingen, hvitløk beskytter mot bakterie og virusinfeksjoner, styrker hjertet og blodårene. Ingefær og Chili øker forbrenningen og er proppfulle av antioksidanter. I tillegg er ingefær også godt for hjerte😇.

Oppskriften finner du her og under suppe oppskrifter

Mattips uke 52 2021 食譜

Hei, 2021 går mot slutten, igjen et krevende, uforutsigbart og annerledes år, Jeg håper og tro at 2022 blir enklere for oss alle, jeg vil takke til alle som har fulgt meg igjennom 2021 🎉🎊. Slutter året med noen gode og sunne dessert tips.

Oppskriften finner du her og under dessert oppskrifter

Mattips uke 51 2021 食譜

Hei, nu er der bare noen få dage igjen til juleaften🎅🏼🎄 så her en en oppskrift på andebryst som passer godt til julaften og nyttårsaften

Oppskriften finner du sammen med andre gode mattips, og under Jule oppskrifter

I use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on my site, analyse site traffic, and understand where my audience is coming from.