Uke 44 ukens Mat Tips

Hei, da var det ny uke med nye muligheter, ukes Mat tips er fisk, Torsk i tomatsaus med feta ost og server gjerne med en grønnsaks spaghetti til. oppskriften finne du under Mat Tips

Helge tips

Hei, et lite tips til helgen. Har lagt til en veldig god oppskrift på en Indisk Scampi gryte, oppskriften er laget med utgangs punkt i en oppskrift ide som jeg fant i en bok om diabetes mat for flere år siden, oppskriften finner du her under Mat Tips - Fisk og Skalldyr, ønsker dere alle en riktig god helg, Jørn

Hei, i dag har jeg publisert to innlegg under Mat og kosthold, er blitt spurt om hva som er idelogien/ filosofien bak mitt kosthold og mine oppskrifter, idelogien/ filosofien er at maten skal være smaksfull, god, sund og næringsrik, tilpasset diabetes behov så får å få det til så leste jeg meg opp på ernærings informasjon, karbohydrater++ og hvordan det påvirker kroppen, her er litt den informasjonen jeg samlet rundt næringsstoffer og karbohydrater som jeg har bruker for å sette sammen mitt kosthold, min fokus var som skrevet et kosthold som passer til en person med diabetes, så jeg fokuser mye på at der ikke skal være sukker, hurtige karbohydrater og for mye fett i kosten min, men det er jo det som er fint, for et diabetes kosthold er et veldig sundt kosthold for alle :-)

Motivasjon

Hei, i disse mørke, våte men fine høst dage så er det kjenner jeg at motivasjonen enkelt dage ikke helt er der, de dage der sofaen, tv og en skål med godteri friste mer enn en løpe tur og sund mat, jeg mener at for å lykkes i og ender sin livsstil så er der tre ting som må til, Riktig kost hold, fysisk trening og ikke minst mental trening, i dag har jeg publisert et innlegg om hvordan jeg fant og finner motivasjon, hvilken ting jeg mentalt trener på, ting jeg minner meg selv på når sofaen blir litt for god å ligge i, du finner det jeg har skrevet her under Motivasjon

Uke 43

Hei, da var det en ny uke med nye muligheter :-), høsten har kommet for fult, så ukens oppskrift er med en god Rotmos som passer godt nu om høsten, litt spicy og mye smak, her med svinekoteletter men Rotmos passer også godt til gryte retter prøv den gjerne til Gulasj.

Hei, jeg jobber videre med skrivet mitt rundt fettforbrenning, ser at jeg begynner å få till resultater her, har redusert fettmengden fra rundt 20% til rundt 17,7 i løpet av de siste to måneder :-) så igjen ved riktig kosthold kan man lykkes :-)

Hei, i dag har jeg lagt til to nye oppskrifter, Spansk/ Indisk fisk og Skalldyrs gryte under Fisk og Skalldyr, og en sukkerfra oppskrift på verdens beste kanel boller :-) under bake oppskrifter.

Blog

Hei Nu når jeg har gått ned så pass mye i vekt, begynte jeg og irriterer meg over at jeg ikke kunne bli kvitt den fett ringen rundt magen, så i de siste uker har jeg fokusert på og gjøre noe med akkurat det, men det er ikke lett det :-)
Utforske litt rundt utfordringen :-) (Hente mye informasjon fra Diabetesforbundet og LHL sin nettsider), har skrevet et innlegg om det som du finner under Mat og Kosthold- Forbrenning

Hei, vil dele et mat tips, hadde litt kolde bakte grønnsaker igjen i kjøleskapet som jeg ville bruke til noe, så jeg laget en Grønnsaks omelett med de rester jeg hadde, fylte på med litt fersk spinat og brokkoli, spiste det med avokado, tomater og rødløk, det blev kjempe godt.
Oppskriften har jeg lagt under Kylling og Fugl
Ha en fin kveld :-)

Hei, da er ukes oppskrift lagt ut, må si at det er en av mine favoritter, servers gjerne med Avokado og Mango salat til oppskriften finner du under Salater, god appetitt :-) hilsen Jørn

Hei, har gjort litt layout endringer, har endret navn på siden Uken Oppskrift til Mat tips og flytte oppskrift arkiv til inn under denne siden

Har lagt til nye oppskrifter i kategori, Suppe, Snacks og Salater

Hei, har oppdatert siden med noen nye oppskrifter, har lagt til i Salater og Fisk og Skalldyr, lagt til 2 nye kategorier Snacks og Suppe

Lagt til Salater som ny kategori under oppskrifter og publisert to nye oppskrifter der.

Ny side online

Hei i dag 10 oktober 2016 har jeg publisert min nye webside, målet med siden er og dele mine erfaringer om kosthold, trening og mine oppskrifter.
Målet er å oppdater minst en gang i uken med et mattips til ukens oppskrift.
Vil også dele tips om kosthold og matprodukter.
Hilsen Jørn

I use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on my site, show personalised content and targeted ads, analyse site traffic, and understand where my audience is coming from.