Nyttårs dessert

Hei, Ja nu er det snart slutt på 2016, for min del så har det vært et godt år 2016, håper at det har vært det samme for dere også, som lovet så vil jeg komme med et siste mat tips, en god nyttårs dessert, jeg skal ha sukker og laktose fri Sitron og Lime fromasj, den er kjempe god, server med en god dessert vin til. Takk til alle for 2016 og et riktig godt nyttår til dere alle🎉🎊🥂🍾
Oppskriften finner du herUke 52, Ukens Mat Tips

Hei, Da var det siste uke i 2016, jeg sier tusen takk til alle som har fulgt meg i 2016, ønsker dere velkommen tilbake i 2017 til mer sundt mat laget fra bunnen av med gode råvarer, ønsker alle et riktig godt og sundt 2017 🎉🎊. Her er ukens mattips som kan passe godt til Nyttårs aften, Helstekt Okse Indrefilet med Søtpotet pommes frites og Avokado salat. For et tips til Dessert kom tilbake i slutten av uken😊🍧 .
Oppskriften finner du her

Jule dessert tips

Da var det bitte, bitte liten juleaften 🎅🏼 🎄, så dette blir mitt siste innlegg før jul, så i dag vil jeg anbefale en god litt sund dessert til jule maten, prøv med byggkrem som erstatning for riskremen, byggkremen inneholder mer fiber enn riskrem og er derfor et mer blodsukkervennlig alternativ. ønsker dere alle en riktig god jul🎄🎅🏼 😊
Oppskriften finner du her

Uke 51, Ukens Mat Tips

Hei, Nu er der kun få dage til jul 🎅🏼, så nu må det blir litt julemat som jeg vil anbefale denne uken, da jeg er jo er dansk…, selv om det er mange år siden jeg kom til Norge, ja så er den enkelt ting som ikke helt slipper taket, så for min del så elsker jeg and til jul, så her en oppskrift på Andebryst, samme oppskrift kan også brukes til hel and med lenger tilberednings tid.
Oppskriften finner du her

Helge tips

Hei, da var det helg igjen 🎅🏼 og nu nærmer vi oss jul, så hva med å lage litt gode jule sild i helgen, her finner du oppskriften på 3 gode klassikker, Tomatsild, Sennepssild og Rømmesild med lodderogn.
Ønsker dere alle en riktig god førjuls helg 🎅🏼
Oppskriften finner du her
Oppskriften finner du her
Oppskriften finner du her

Uke 50, Ukens Mat Tips

Hei, To uker til jul, så nu må vi ha litt god fisk, kan Kveite med appelsin kokte gulrøtter og mandelpotet chips friste? kjempegodt og sundt, å med de fine appelsiner som finnes i butikken om dagen så får man en god å vitaminrik appelsinjuice å koke gulrøtter i.
Oppskriften finner du her

Snadder til julebord

Julebord i helgen?
Her litt snadder tips til det, hva med Rakfisk tapas? Som Rakfisk med mandelpotet salat og akevitt krem, Rakfisk med avokado på dansk rugbrød med pepperrotkrem, Rakfisk med Rødbetesalat og Rakfisk på sennepsbrød 🎅🏼
Oppskriften finner du her
Eller en god Biff Tartar
Oppskriften finner du her

Uke 49, Ukens Mat Tips

Hei, nu nærmer vi oss jul, så jeg vil tro at der blir en del julemat de neste uker🎅🏼, så denne uken vil jeg forslå noe enkelt og magert.
Hjemmelaget Chicken Nuggets med en kold Satay saus, det vil hele familen elske, server med en salat og eller Naturris.
Oppskriften finner du her

Dansk julesyltet til julebordet

Hei da det nu nærmer seg jul så må man ha litt godt til julebordet, prøv en god hjemmelaget dansk syltet, server den på dansk rugbrød, med god sennep og rødbeter, og en lite jule akvavit med god juleøl til.
Oppskriften finner du her

I use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on my site, show personalised content and targeted ads, analyse site traffic, and understand where my audience is coming from.